Bărbat căutat de autoritățile din Belgia, depistat în Bistrița-Năsăud; este cercetat pentru trafic de persoane

 -  - 


Un bărbat din Bistrița pe numele căruia autorităţile belgiene au emis un mandat european de arestare, fiind cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de persoane, a fost depistat de polițiștii din Bistrița-Năsăud.

La data de 30 martie, poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale au depistat un bărbat, de 40 ani, din Bistrița care era urmărit internațional. Pe numele celui în cauză, autoritățile judiciare din Belgia au emis un mandat european de arestare, aceasta fiind cercetat pentru comiterea infracțiunii de trafic de persoane, pe teritoriul Belgiei. Pentru depistarea bărbatului, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române”, precizează Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Cluj a emis împotriva acestuia ordonanță de reținere pentru 24 ore, urmând să fie prezentat Curții de Apel Cluj, în vederea dispunerii măsurilor legale.

0 notes
0 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.