Bărbat cercetat pentru violență în familie, după ce și-ar fi agresat mama și soția

 -  - 


Un bărbat din Sărata este cercetat de polițiști pentru violență în familie, acesta fiind bănuit că și-ar fi agresat mama și soția. 

”În noaptea de 16/17 februarie, polițiștii Biroului de Ordine Publică au intervenit la un caz de violență în familie, în Sărata. La fața locului, în urma verificărilor efectuate, împotriva unui bărbat de 37 de ani, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu. Bărbatul este bănuit că, în timp ce se afla în locuință, și-ar fi agresat mama și soția, în vârstă de 63, respectiv 28 de ani. Polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările pentru săvârșirea infracțiunii de violență în familie”, se arată în buletinul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Polițiștii se confruntă tot mai des cu cazuri de violență în familie. Spre exemplu, în cursul anului 2022, polițiștii au fost solicitați să intervină la 2.491 de cazuri de violență domestică și au emis 132 de ordine de protecție provizorii din care 64 în mediul urban și 68 în mediul rural. Din totalul ordinelor de protecție provizorii emise, 85,61% au fost confirmate de către procuror.

Aproape 2.500 de cazuri de violență domestică în județ, anul trecut

Vizualizări 892 

bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.