Bărbat de 53 de ani din Braniștea, găsit decedat la o balastieră de pe malul râului Someș

 -  -  1114


Polițiștii din cadrul Poliției orașului Beclean au fost alertați, miercuri, cu privire la faptul că în localitatea Braniștea, la o balastieră de pe malul râului Someș, o persoană se află în stare de inconștiență în apă.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat persoana în cauză, stabilind că este vorba despre un bărbat de 53 de ani din Braniștea, angajat al balastierei, care din nefericire era decedat.

La fața locului a fost direcționat și un echipaj de pompieri, precum și un echipaj SMURD de prim ajutor.

Pompierii au găsit la locul indicat un bărbat înecat, prins sub o plută. Victima a fost extrasă și predată echipajului medical care a aplicat protocolul de resuscitare, dar din nefericire bărbatul în vârstă de 53 de ani nu a răspuns manevrelor și astfel a fost declarat decesul acestuia la fața locului”, a precizat Marius Rus, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud.

Cadavrul a fost transportat la Serviciul Județean de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei pentru a se stabili cauza decesului.

Polițiștii desfășoară cercetări în cadrul unui dosar penal, pentru lămurirea împrejurărilor producerii evenimentului, fiind anunțat în acest caz și Inspectoratul Teritorial de Muncă.

0 notes
239 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *