Bărbat de aproximativ 50 de ani, găsit spânzurat, la Bistrița

 -  -  1379


Un bărbat în vârstă de aproximativ 50 de ani a fost găsit, miercuri dimineața, spânzurat, a anunțat Serviciul Județean de Ambulanță (SAJ) Bistrița-Năsăud.

Tragedia s-a produs pe strada Aleea Fântânele din municipiul Bistrița, la fața locului fiind solicitată intervenția unui echipaj medical. Cu toate că în zonă a intervenit o autospecială a SAJ Bistrița-Năsăud, personalul medical nu a mai putut face nimic pentru a salva viața bărbatului.

La locul intervenției, echipajul cu medic al SAJ a găsit o persoană de aproximativ 50 ani, de sex masculin, spânzurat, în stop cardiorespirator. Nu s-a impus începerea manevrelor de resuscitare deoarece acesta prezenta deja rigiditate și pete cadaverice, fapt pentru care a fost declarat decedat la locul intervenției”, a declarat Ciprian Păcurar, purtătorul de cuvânt al SAJ Bistrița-Năsăud.

Cadavrul acestuia a fost transportat la morga Spitalului Judeţean de Urgență Bistrița în vederea efectuării necropsiei.

La fața locului intervin și polițiștii. Aceștia efectuează cercetări pentru a stabili care au fost motivele care l-au determinat pe bărbat să recurgă la un asemenea gest.

0 notes
504 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *