Bărbat decedat după ce s-a electrocutat, la Măgura Ilvei

 -  -  1170


Un bărbat de 41 de ani, angajat al unei societăţi comerciale cu punct de lucru în localitatea Măgura Ilvei, a decedat după ce s-a electrocutat.

Potrivit Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud, bărbatul se afla pe caroseria unei betoniere când s-a electrocutat.

”La fața locului, polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sângeorz-Băi au constatat faptul că un bărbat de 41 de ani, din Ilva Mare, angajat al unei societate comerciale, în timp ce se afla pe caroseria unei autoutilitare, ar fi fost electrocutat. Din nefericire, acesta a decedat”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud, Crina Sîrb.

La locul solicitării au intervenit un echipaj de prim ajutor al SMURD, un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanţă Bistrița-Năsăud și unul de pompieri, care au constatat că victima prezenta leziuni incompatibile cu viaţa, astfel că s-a declarat decesul la locul solicitării.

Polițiștii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal deschis pentru ucidere din culpă, urmând fi dispusă necropsia cadavrului pentru a se stabili cu exactitate cauza și împrejurările în care a avut loc  evenimentul.

Totodată, pentru că este vorba despre un accident de muncă, a fost sesizat Inspectoratul Teritorial de Muncă pentru efectuarea de verificări de specialitate.

0 notes
295 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *