Bărbat din Beclean, depistat beat la volan. Cât a indicat aparatul etilotest

 -  -  955


Deși se afla sub influența băuturilor alcoolice, un tânăr din orașul Beclean nu a stat prea mult pe gânduri și s-a urcat la volanul unui autoturism. Șoferul nu a ajuns prea departe, întrucât polițiștii l-au oprit la timp.

La data de 9 ianuarie, polițiștii Compartimentului Rutier din cadrul Poliției Orașului Beclean au surprins în flagrant, pe raza orașului Beclean, un conducător auto ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. Din primele verificări s-a stabilit că este vorba despre un bărbat din localitate, în vârstă de 31 de ani. Cu ocazia testării cu aparatul etilotest, rezultatul a fost pozitiv, respectiv 1.10 mg/l alcool pur în aerul expirat, conducătorul auto fiind condus la spital în vederea recoltării de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, a declarat as. pr. Paul Rodilă din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

Polițiștii au întocmit dosar penal pe numele șoferului, care este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe. Oamenii legii continuă cercetările în acest caz.

0 notes
80 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *