Eveniment

Bărbat din Beclean, dispărut de acasă

 -  - 


Poliţiştii din Bistrița-Năsăud caută un bărbat care a plecat de la domiciliu și nu a mai revenit. Persoanele care dețin informații care să ajute la găsirea bărbatului sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112.

”Astăzi, 2 august, polițiștii din Beclean au fost sesizați cu privire la faptul că, în această dimineață, CÎMPAN GHEORGHE, în vârstă de 80 de ani, din orașul Beclean, a plecat voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit. Semnalmentele bărbatului: înălţime 1,75 m, greutate de aproximativ 75 de kg, constituție atletică, ochi verzi, păr grizonat. La data plecării, acesta era îmbrăcat cu o cămașă portocalie, pulover de culoare crem, pantaloni și chipiu de culoare gri. Bărbatul poartă ochelari”, precizează Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Persoanele care dețin informații care pot conduce la găsirea acestuia sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliție.

ACTUALIZARE

Din păcate, bărbatul a fost găsit fără viață. Acesta a fost găsit decedat în albia râului Someşul Mare.

178 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.