Eveniment

Bărbat din Bistrița, căutat de familie și Poliție

 -  - 


Poliţiştii din Bistrița-Năsăud caută un bărbat care a plecat de la domiciliu și nu a mai revenit. Persoanele care dețin informații care să ajute la găsirea bărbatului sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112.

”Astăzi, 7 noiembrie, polițiștii din Bistrița au fost sesizați cu privire la faptul că, în această dimineață, DORGO CĂLIN, în vârstă de 45 de ani, din orașul Bistrița, a plecat voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit. Semnalmentele bărbatului: înălţime 1,75-1,80 m, greutate de aproximativ 75-80 de kg, constituție atletică, ochi aalbaștri, păr șaten, tuns scurt. La data plecării, acesta era îmbrăcat cu o geacă din fâș, de culoare bleumarin, pantaloni de culoare gri și pantofi sport, de culoare albă”, precizează Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Persoanele care dețin informații care pot conduce la găsirea acestuia sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliție.

ACTUALIZARE

Bărbatul a fost găsit în localitatea Budacu de Jos.

Bărbatul din Bistrița căutat de familie și Poliție, găsit la Budacu de Jos

414 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.