Bărbat din Bistrița, condamnat pentru delapidare şi evaziune fiscală, extrădat din Suedia

 -  -  999


Un bărbat din Bistrița, condamant la închisoare pentru săvârşirea infracţiunilor de delapidare și evaziune fiscală, a fost extrădat din Suedia și își va ispăși pedeapsa pentru faptele sale în România.

”În urma colaborării poliţiştilor din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională cu autorităţile din Suedia, a fost extrădat un bărbat de 53 de ani, din Bistriţa. Acesta era urmărit la nivel internaţional, fiind condamnat la închisoare pentru săvârşirea infracţiunilor de delapidare şi evaziune fiscală. Condamnatul a fost preluat din Stockholm de către poliţiştii români şi încarcerat în penitenciar”, se arată într-un comunicat de presă al Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

Împotriva bărbatului, în anul 2019, Tribunalul Bistriţa-Năsăud a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii, fiind condamnat la 4 ani de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de delapidare. De asemenea, în iunie 2020 a fost condamnat la 7 ani de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de evaziune fiscală.

0 notes
124 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *