Bărbat din Bistriţa, dat în urmărire internațională de autoritățile din Irlanda. Este cercetat pentru agresiune sexuală

 -  -  1036Un bărbat din Bistrița, cercetat pentru agresiune sexuală, a fost dat în urmărire internațională de autoritățile din Irlanda. Polițiștii din Bistrița-Năsăud l-au depistat pe acesta chair pe raza județului.

”La data de 15 iunie, polițiștii Compartimentului Urmăriri din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Bistrița-Năsăud au depistat ieri, 15 iunie a.c., un bărbat de 35 de ani, din Bistrița, urmărit internațional. Pe numele celui în cauză, autoritățile judiciare irlandeze au emis un mandat european de arestare, aceasta fiind cercetat pentru agresiune sexuală, comisă în anul 2018, pe teritoriul Irlandei”, se arată într-un comunicat de presă al Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

Pentru depistarea acestuia poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Cluj a emis împotriva acestuia ordonanță de reținere pentru 24 ore, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Curții de Apel Cluj, în vederea dispunerii măsurilor legale.

0 notes
161 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *