Bărbat din Bistrița, găsit decedat la volanul unui autoturism ieșit în afara părții carosabile

 -  -  12322


Un bărbat din municipiul Bistrița a fost găsit decedat într-o mașină care era ieșită în afara părții carosabile. Polițiștii Biroului de Investigații Criminale efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate cauza și împrejurările în care a survenit decesul bărbatului.

”În dimineața de 18 ianuarie, în jurul orei 06.00, o femeie a sesizat prin 112 faptul că pe o stradă din municipiul Bistrița, un autoturism este ieșit de pe carosabil, iar la volanul acestuia se află o persoană în stare de inconștiență. La fața locului, polițiștii au identificat persoana în cauză, fiind vorba despre un bărbat de 55 de ani, din Bistrița, care din nefericire era decedat”, a declarat Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

Potrivit polițiștilor, în urma primelor verificări efectuate, nu sunt suspiciuni cu privire la cauza decesului.

Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost preluat de Serviciul de Medicină Legală. În cauză urmează a fi dispusă necropsia cadavrului, care va stabili cu exactitate și cauza decesului.

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a decedat bărbatul.

ACTUALIZARE

Bărbatul găsit decedat se pare că era angajat în cadrul Direcției de Servicii Publice din cadrul Primăriei municipiului Bistrița. La aflarea acestei vești tragice, colegii bărbatului au transmis un mesaj:

Colegii Serviciului Mecanizare de la Direcţia de Servicii Publice din cadrul Primăriei municipiului Bistriţa deplâng trecerea la cele veşnice a colegului nostru Florin Bumbu, un om deosebit şi un prieten bun. Dumnezeu să-ţi aşeze sufletul în rândul celor drepţi, dragă coleg ! Odihneşte-te în pace!“.

1 notes
1447 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *