Bărbat din Bistrița, prins beat, drogat și fără permis de conducere la volanul unei mașini

 -  -  1141


Un bărbat din Bistrița a fost prins de polițiști în timp ce conducea beat, drogat și fără permis de conducere un autoturism. Acesta s-a ales cu dosar penal.

”În seara de 10 octombrie, polițiștii Biroului Rutier au oprit pentru control, pe raza municipiului Bistrița, un autoturism condus de un bărbat de 41 de ani, din localitate. În urma verificărilor desfășurate cu privire la șofer, polițiștii au constatat că acesta are dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendat. Totodată, fiind testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicat a fost de 0,30 mg/L alcool pur în aerul expirat. În urma controlului corporal asupra bărbatului, polițiștii au găsit într-un buzunar interior, un pliculeț transparent din material plastic în care se afla un praf de culoare albă, susceptibil a se încadra în categoria substanțelor cu efect psihotrop. Șoferul a fost testat cu aparatul DRUG TEST 5000 rezultatul fiind pozitiv în cazul substanțelor cocaină și methamphetamină”, se arată într-un comunicat de presă al Inspectoratului dePoliție Județean Bistrița-Năsăud.

Bărbatul a fost transportat la spital, unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge și urină.

Polițiștii Biroului Rutier au întocmit dosar penal cu privire la infracțiunile de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau altor substanțe și conducerea unui vehicul fără permis de conducere și continuă cercetările în acest caz.

0 notes
266 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *