Bărbat din Bistrița, reținut de polițiști după ce ar fi încercat să spargă ușa unui apartament cu o bară metalică

 -  -  1141


Un bărbat din Bistrița a fost reținut, marți, de polițiști după ce ar fi încercat să spargă ușa unui apartament cu o bară metalică. Oamenii legii au găsit asupra acestuia și un cuțit.

La data de 30 martie, polițiștii Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliției municipiului Bistrița, au fost solicitați să intervină la domiciliul unui bărbat de 31 de ani din Bistrița. Bărbatul a reclamat faptul că, la domiciliul său, ar fi venit un bărbat de 41 ani, din Bistrița, care ar fi lovit ușa de la intrarea în apartament cu o bară metalică. Acesta i-ar fi adresat totodată, amenințat cu acte de violență și cu moartea creându-i o stare de temere. În urma identificării bărbatului reclamat, polițiștii au găsit asupra acestuia un cuțit cu lungimea lamei de aproximativ 20 cm”, se arată într-un comunicat de presă al Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

Polițiștii au dispus măsura reţinerii bărbatului pe o durată de 24 de ore, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistriţa cu propunere de aplicare a măsurii controlului judiciar.

Cercetările continuă de către polițiștii Biroului de Investigaţii Criminale a Poliției municipiului Bistrița, în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale, fiind întocmit un dosar penal cu privire la infracțiunile de amenințare și distrugere.

0 notes
266 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *