Bărbat din Bistrița, reținut după ce ar fi furat bani din sediul unei grădinițe

 -  -  1038


Un bărbat din municipiul Bistrița a fost reținut pentru 24 de ore, acesta fiind bănuit că ar fi furat mai bine de 2.000 de lei din sediul unei grădinițe din oraș. În plus, oamenii legii au stabilit că bărbatul nu se află la prima faptă de acest fel.

În cursul zilei de ieri, bărbatul fi pătruns în sediul unei grădinițe, iar dintr-un sertar ar fi sustras o sumă de bani. Bărbatul a fost depistat și prins în scurt timp, de un echipaj din cadrul Biroului de Ordine Publică. Totodată, din probatoriul administrat a reieșit că, la data de 25 ianuarie, bărbatul ar mai fi sustras o sumă de bani din incinta unui salon de înfrumusețare, iar la sfârșitul lunii decembrie 2020 ar fi încercat să sustragă bani dintr-un cabinet medical. Prejudiciul total este în valoare de 2.450 de lei, din care polițiștii au recuperat suma de 2.000 de lei”, informează Inspectoratul Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Bistrița au dispus reținerea pentru 24 de ore a bărbatului în vârstă de 38 de ani. Acesta urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistrița în vederea arestării preventive.

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale continuă cercetările pentru documentarea întregii activități infracționale.

0 notes
163 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *