Bărbat din Budacu de Jos, reținut după ce a furat bani și o bicicletă

 -  -  940


Un bărbat de 49 de ani din localitatea Budacu de Jos a fost reținut pentru 24 de polițiști și riscă să ajungă după gratii. El este bănuit că ar fi furat bicicleta unui copil și o sumă de bani.

”La finalul lunii august, pe raza localității Monariu a fost sesizat furtul unei biciclete. În urma investigaților desfășurate de polițiști a fost identificat bărbatul bănuit de comiterea furtului, un bărbat de 49 de ani din Budacu de Jos. Ulterior, polițiștii au stabilit că bărbatul mai este autorul unui furt comis pe raza localității Budacu de Jos, de unde ar fi sustras o sumă de bani. În urma probatoriului administrat în cele două cauze penale, a fost luată măsura reținerii bărbatului pentru o perioadă de 24 de ore, fiind depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud”, se arată într-un comunicat de presă al Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

Bărbatul urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistrița cu propunere de luare a unei măsurii preventive.

0 notes
65 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *