Bărbat din Chiochiș, reținut după ce ar fi amenințat și agresat fizic un medic veterinar

Un bărbat din Chiochiș a fost reținut pentru 24 de ore de polițiști, acesta fiind bănuit că ar fi amenințat și agresat fizic un medic veterinar și i-ar fi provocat și distrugeri în cabinet.

La data de 6 octombrie, în urma cercetărilor și probelor administrate, polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Beclean au dispus reținerea, pentru 24 de ore, a unui bărbat de 33 de ani, din Chiochiș, bănuit de comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, distrugere și amenințare. Din cercetările efectuate a reieșit faptul că, la data de 6 octombrie, pe fondul unor  neînțelegeri cu privire la decesul unei bovine, în timp ce se afla în incinta unui cabinet veterinar, ar fi amenințat și agresat fizic un medic veterinar. Totodată, acesta ar fi provocat distrugeri în respectivul cabinet”, se arată în buletinul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

La data de 7 octombrie, bărbatul reținut a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Beclean, fiind dispusă măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

Cercetările în acest caz sunt continuate de polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Beclean, sub aspectul comiterii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, distrugere și amenințare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *