Bărbat din Cușma, de negăsit. Persoanele care pot oferi informații sunt rugate să sune la 112

 -  -  1020


Poliţiştii din Bistrița-Năsăud caută un bărbat în vârstă de 40 de ani din Cușma, care a plecat voluntar de la domiciliu și nu s-a mai întors. Persoanele care dețin informații care să ajute la găsirea acestuia sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112.

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, cei ai Secției 2 Politie Rurală Prundu Bârgaului, împreună cu voluntari și reprezentanți ai Serviciului de Voluntari pentru Situații de Urgență au început căutările pentru găsirea bărbatului.

”Semnalate: înălţime aproximativ 170 cm, aproximativ 70 de kg greutate, constituție altletică, ochi căprui, chel. La data plecării, CIUREA CONSTANTIN era îmbrăcat cu pantaloni de culoare albastră și geacă de culoare neagră, iar pe cap purta un fes de culoare închisă”, precizează Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Persoanele care dețin informații ce pot conduce la găsirea bărbatului sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de Poliție.

1402130cookie-checkBărbat din Cușma, de negăsit. Persoanele care pot oferi informații sunt rugate să sune la 112
0 notes
145 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.