Bărbat din Dipşa, bănuit că ar fi furat un autoturism, l-ar fi condus fără permis și apoi l-ar fi abandonat

 -  -  972


Un bărbat de 48 de ani din localitatea Dipșa este cercetat de polițiștii bistrițeni pentru furt și în scop de folosinţă şi conducere fără permis

În fapt, la data de 24 octombrie, un bărbat de 42 de ani, din Bistriţa, a sesizat faptul că i-a dispărut autoturismul care se afla într-o parcare, pe raza municipiului. Ulterior, în data de 25 octombrie, autoturismul în cauză a fost găsit, fiind abandonat în apropierea locului de unde ar fi fost sustras. Din investigaţiile efectuate, a reieşit faptul că, bănuit de comiterea faptei ar fi bărbatul de 48 de ani, din Dipşa care, în seara de 24 octombrie, ar fi sustras autoturismul, pe care l-ar fi condus până în localitatea Herina, iar a doua zi, acesta ar fi revenit în Bistriţa cu autoturismul, abandonându-l în zona de unde l-ar fi sustras. Totodată, poliţiştii au constatat faptul că, bărbatul are permisul de conducere reţinut”, se arată într-un comunicat de presă al Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

Autoturismul a fost înapoiat păgubitului, iar poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Bistriţa continuă cercetările în cadrul dosarului penal întocmit.

0 notes
97 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *