Bărbat din Dumitra, cercetat de autoritățile spaniole pentru trafic ilicit de stupefiante și substanțe psihotrope. Acesta a fost dat în urmărire internațională, iar polițiștii bistrițeni l-au prins

 -  -  19


 

 

În urma unei acțiuni desfășurate la data de 16 septembrie, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistrița-Năsăud au prins un bărbat care era dat în urmărie internațională .

Bărbatul, în vârstă de 34 de ani, din Dumitra, avea pe numele lui un mandat european de arestare, fiind cercetat pentru comiterea infracțiunilor de apartenență la un grup infracțional organizat și trafic ilicit de stupefiante și substanțe psihotrope. Mandatul a fost emis de autoritățile din Spania în data de 8 august 2019. Pentru depistarea lui, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională al Poliţiei Române”, a precizat Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud.

În cursul zilei de ieri, polițiștii de investigații criminale l-au prezentat instanței, respectiv Curții de Apel Cluj, care a dispus măsura arestului preventiv pentru 30 de zile.

În prezent, acesta se află în Arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistrița-Năsăud.

19 bookmark
0 notes
2169 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.