Bărbat din Fântânele, reținut! A fost prins în timp ce conducea fără permis un autoturism cu numere false

 -  -  1081


Un bărbat din localitatea Fântânele a fost reținut pentru 24 de ore, după ce a fost depistat de polițiști în timp ce conducea fără permis un autoturism cu numere false. Ulterior, acesta a fost plasat sub control judiciar.

La data de 16 iulie, un șofer de 32 de ani din Fântânele a fost surprins în flagrant delict conducând un autoturism pe Drumul Județean 151, prin localitatea Sânmihaiu de Câmpie. Polițiștii au desfășurat verificări cu privire la bărbat, constatând faptul că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Totodată polițiștii au stabilit faptul că autoturismul condus pe drumul public are aplicate plăcuțele de înmatriculare care aparțin altui autoturism, cel în cauză fiind neînmatriculat. În urma probatoriului administrat în dosarul penal întocmit cu privire infracțiunile de conducere a unui vehicul fără permis de conducere, conducerea unui autovehicul neînmatriculat și conducerea unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare, polițiștii au luat măsura de reținere a șoferului pentru 24 de ore”, se arată într-un comunicat de presă al Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

Bărbatul de 32 de ani a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă a Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud. Ulterior, acesta a fost prezentat magistraților cu propunere de luare a unei măsuri preventive, în acest caz fiind dispusă măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

Cercetările sunt continuate de polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Lechința pentru documentarea întregii activități infracționale.

0 notes
206 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *