Bărbat din Feldru, care ar fi furat bijuterii în valoare de aproximativ 10.000 de lei, prins făcând autostopul

 -  -  1098


Un bărbat din Feldru, bănuit că ar fi furat o cutie de valori în care se aflau bijuterii în valoare de aproximativ 10.000 de lei, a fost prins de polițiști în timp ce făcea autostopul, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud.

”La orele amiezii, în 21 februarie, un bărbat de 42 de ani, din Feldru, ar fi pătruns prin efracţie, într-un imobil din localitatea Blăjenii de Sus. De aici ar fi sustras o cutie de valori cauzând un prejudiciu de aproximativ 10.000 lei. La scurt timp după comiterea faptei, în localitatea Blăjenii de Jos, poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Rurală Beclean au identificat bărbatul, făcând autostopul, în încercarea de a se deplasa în municipiul Bistriţa, având asupra sa bunurile sustrase”, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Bistrița-Năsăud.

Potrivit polițiștilor, în cutia de valori sustrasă de bărbatul din Feldru se aflau bijuterii. Prejudiciul a fost recuperat, fiind restituit persoanelor vătămate.

După ce a fost depistat de oamenii legii, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore. Ulterior, Parchetul de pe lângă Judecătoria Beclean a dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

Cercetările sunt continuate de către poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Rurală Beclean, bărbatul fiind cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

0 notes
223 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *