Bărbat din Josenii Bârgăului, condamnat la închisoare de autoritățile din Ungaria; acesta a fost reținut de polițiști

 -  -  964


Un bărbat din Josenii Bârgăului pe numele căruia exista un mandat european de arestare a fost depistat de polițiștii din Bistrița-Năsăud, acesta fiind reținut.

”La data de 17 mai, poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistrița – Năsăud au depistat un bărbat de 33 de ani, din Josenii Bârgăului, care era urmărit internațional. Pe numele celui în cauză, autoritățile judiciare din Ungaria au emis un mandat european de arestare, în vederea executării unui rest de pedeapsă, de 1 an și 6 luni de închisoare, din durata pedepsei închisorii de 4 ani și 6 luni, aplicată pentru săvârșirea infracțiunii de violență sexuală, pe teritoriul Ungariei”, se arată într-un comunicat de presă al Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

Pentru depistarea bărbatului, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Cluj a emis împotriva acestuia ordonanță de reținere pentru 24 ore, urmând ca astăzi, 18 mai, să fie prezentat Curții de Apel Cluj, în vederea dispunerii măsurilor legale.

0 notes
89 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *