Eveniment

Bărbat din Josenii Bârgăului, reținut în urma unui scandal

 -  - 


Un bărbat din Josenii Bârgăului a fost reținut pentru 24 de ore de polițiști, acesta fiind implicat într-un scandal izbucnit pe o stradă din localitate. 

La data de 28 august, polițiștii au fost semnalați despre producerea unui scandal pe o stradă din localitatea Josenii Bârgăului. Polițiștii au identificat un bărbat de 56 de ani, din localitate, care ar fi agresat fizic și amenințat în loc public un alt bărbat de 45 de ani, din aceeași localitate, după ce anterior i-ar fi sustras din contact cheile autoturismului, pe fondul unor neînțelegeri mai vechi. Față de bărbatul bănuit de săvârșirea infracţiunilor de lovire sau alte violențe, amenințare, tulburarea ordinii și liniștii publice și furt, polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Prundu Bârgăului au luat măsura reținerii pe o durată de 24 ore”, precizează Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Bărbatul a fost depus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv din cadrul IPJ Bistrița-Năsăud și urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistrița cu propunerea de luare a măsurii arestării preventive pentru 30 zile.

Polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Prundu-Bârgăului continuă cercetările în cadrul dosarului penal întocmit pentru documentarea tuturor aspectelor.

189 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.