Bărbat din județul Mureș, reținut de polițiști. I-ar fi luat unei femei bebelușul și ar fi încercat să fugă cu el

 -  -  1953


Un bărbat din județul Mureș a fost reținut pentru 24 de ore de către polițiștii din Năsăud, fiind bănuit comiterea infracțiunii de lipsire de libertate în mod ilegal. Acesta i-ar fi luat unei femei copilașul nou-născut.

La data de 12 mai, polițiștii din Năsăud, în colaborare cu cei din Bistrița, au oprit în trafic, pe raza municipiului, un autoturism înmatriculat în județul Mureș, în care se afla un bebeluș de numai 4 zile, care era căutat de autorități. În autoturism se mai aflau încă trei persoane, printre care și tatăl copilului, un tânăr în vârstă de 26 de ani, din Reghin. Acesta a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind cercetat pentru infracțiunea de lipsire de libertate. Cu ocazia cercetărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că tânărul, însoțit de mama lui și un alt bărbat, toți din Reghin, s-ar fi deplasat cu un autoturism în orașul Năsăud, la locuința unei tinere în vârstă de 25 de ani. La un moment dat, din cauza unor neînțelegeri, bărbatul de 26 de ani i-a luat din brațe copilul și a plecat cu un autoturism, condus de un alt bărbat care îl însoțea”, explică Inspectoratul Județean de Poliției Bistrița-Năsăud.

Femeia a alertat imediat Poliția, fiind demarate de urgență activitățile de căutare. La scurt timp, autoturismul a fost depistat și oprit în trafic, iar cele trei persoane care se aflau în autoturism au fost conduse la sediul Poliției Orașului Năsăud pentru audieri. Copilul a fost încredințat mamei, iar bărbatul de 26 de ani a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore.

”În cursul zilei de astăzi, va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Năsăud, în vederea dispunerii unei măsuri preventive”, mai arată IPJ Bistrița-Năsăud.

Cercetările în acest caz vor fi continuate de către polițiștii de la Investigații Criminale din Năsăud.

1 notes
78 views
bookmark icon

One thought on “Bărbat din județul Mureș, reținut de polițiști. I-ar fi luat unei femei bebelușul și ar fi încercat să fugă cu el

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *