Bărbat din Livezile, reținut pentru 24 de ore; este bănuit că i-ar fi furat unui clujean suma de 10.000 de euro

 -  -  1054


Un bărbat din localitatea Livezile a fost reținut pentru 24 de ore de polițiști, acesta fiind bănuit că i-ar fi furat unui clujean suma de 10.000 de euro. Prejudiciul a fost recuperat aproape integral de polițiștii din Bistrița-Năsăud.

”În data de 3 iulie, un bărbat de 50 de ani domiciliat în municipiul Cluj Napoca a sesizat polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Prundu-Bârgăului despre faptul că în noaptea de 2 spre 3 iulie, în timp ce se afla în gazdă la locuința unui bărbat de 53 de ani din Livezile, acesta i-ar fi sustras dintr-o borsetă suma de 10.000 euro. În urma activităților desfășurate cu operativitate, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Prundu Bârgăului sprijiniți de polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, Direcția Operațiuni Speciale și polițiști din cadrul Direcției General de Poliție a Municipiului București, bărbatul suspectat de comiterea faptei, a fost depistat pe raza Sectorul 6 București, totodată fiind recuperat prejudiciul în proporție de 70%”, se arată într-un comunicat de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Față de bărbatul de 53 de ani din Livezile, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Prundu Bârgăului au luat măsura reținerii pe o durată de 24 ore, fiind depus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv din cadrul IPJ Bistrița-Năsăud.

În cursul zilei de astăzi, persoana bănuită urmează să fie prezentată Parchetul de pe lângă Judecătoria Bistrița cu propunerea arestare preventivă pentru 30 zile, fiind cercetată în cadrul dosarului penal întocmit cu privire la infracțiunea de furt calificat.

0 notes
179 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *