Bărbat din localitatea Budacu de Jos, cercetat pentru violență în familie

 -  -  5


 

 

Un bărbat în vârstă de 39 de ani  din localitatea Budacu de Jos a fost reținut pentru 24 de ore de polițiști, fiind cercetat pentru nerespectarea măsurilor privind încredințarea minorului și violență în familie. Ulterior, Judecătoria Bistrița a dispus cercetarea bărbatului sub control judiciar.

Polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Bistrița au dispus, la data de 9 septembrie, reținerea pentru 24 de ore a unui bărbat de 39 ani, din Budacu de Jos, cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de nerespectarea măsurilor privind încredințarea minorului și violență în familie. Acesta a fost depistat pe raza municipiului Bistrița de un echipaj de la Biroul de Ordine Publică”, arată Inspectoratul Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

În urma cercetărilor, s-a stabilit că în perioada 22 iunie-9 iulie, bărbatul ar fi primit-o în grijă pe fiica lui în vârstă de 13 ani, aflată în plasament la o casă de tip familial, iar ulterior, la solicitarea DGASPC Bistrița-Năsăud a refuzat să o ducă înapoi. ”Mai mult, în această perioadă, bărbatul a agresat-o, provocându-i leziuni corporale care au necesitat pentru vindecare 5-6 zile de îngrijiri medicale. De asemenea, polițiștii au stabilit faptul că, la data de 5 iulie, în urma unor discuții în contradictoriu, bărbatul și-ar fi agresat și concubina. După comiterea faptelor, acesta a plecat în străinătate”, mai arată IPJ Bistrița-Năsăud.

La data de 10 septembrie, bărbatul a fost prezentat Judecătoriei Bistrița care a dispus măsura preventivă a controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile, iar cercetările sunt continuate de către poliţiştii din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Bistrița, urmând a fi propusă luarea unei măsuri preventive.

5 bookmark
0 notes
325 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.