Bărbat din Lunca Ilvei, cercetat pentru mai multe infracțiuni la regimul rutier

 -  - 


Un bărbat din localitatea Lunca Ilvei s-a ales cu dosar penal și este cercetat de polițiști pentru mai multe infracțiuni a regimul rutier.

”La data de 12 aprilie, polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sângeorz-Băi, aflați în serviciu de patrulare pe raza de competență, au observat în trafic și au oprit pentru control un ansamblul de vehicule, format dintr-un autoturism de teren și o remorcă. Autovehiculul circula pe Drumul Județean 172 D, prin localitatea Lunca Ilvei, iar la volan a fost identificat un bărbat de 53 de ani, din localitate. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că, în partea din față, autoturismul condus de bărbat avea montată o plăcuță de înmatriculare care aparține altui autoturism. Totodată, autoturismul oprit pentru control nu figurează ca fiind înmatriculat pe teritoriul României”, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

În urma neregulilor de natură penală constatate, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de punere în circulație sau conducere a unui vehicul neînmatriculat și cu număr fals de înmatriculare.

De asemenea, s-a constatat că remorca tractată are inspecția tehnică expirată din anul 2018, fapt pentru care a fost sancționat contravențional, iar certificatul de înmatriculare al remorcii a fost retras.

0 notes
1 view
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.