Bărbat din Năsăud, amendat cu 5.000 de lei pentru încălcarea măsurii de carantină la domiciliu

 -  -  1102


Polițiștii din Bistrița-Năsăud au aplicat o amendă în valoare de 5.000 de lei unui bărbat care a încălcat măsura de carantină la domiciliu.

”Polițiștii din Năsăud au sancționat contravențional, conform Legii 55/2020, un bărbat de 38 de ani, din Năsăud, care, deși se afla în carantină din data de 20 noiembrie, nu a respectat obligațiile impuse. În cadrul verificărilor, polițiștii nu l-au găsit la adresa stabilită în acest sens și l-au sancționat cu amendă în cuantum de 5.000 de lei. Totodată, au sesizat Direcția de Sănătate Publică Bistrița-Năsăud pentru măsuri suplimentare”, informează Inspectoratul Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

Împreună cu celelalte structuri ale M.A.I. și instituții cu atribuții de control, acțiunile polițiștilor de verificare a respectării măsurilor prevăzute de Legea 55/2020 continuă și în perioada următoare.

”Respectați măsurile impuse, evitați aglomerațiile, păstrați distanțarea fizică, purtați masca de protecție sanitară în mod corect”, transmite IPJ Bistrița-Năsăud.

0 notes
227 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *