Bărbat din Năsăud, găsit mort la o stână din localitatea Mititei

 -  -  1445


În această după-amiază,  prin numărul unic pentru apeluri de urgență 112 s-a sesizat faptul că lângă o stână de pe raza localității Mititei a fost găsit un bărbat căzut, inconștient.

”La fața locului, în locul numit “Colnic” de pe raza localității Mititei, polițiștii au identificat un bărbat de 52 de ani, din Năsăud care, din păcate era decedat. Cadavrul nu prezenta urme vizibile de violență”, au precizat reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

La fața locului a intervenit și un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță Bistrița-Năsăud, dar medicii spun că nu s-a impus demararea manevrelor de resuscitare.

”La solicitarea de la Mititei, echipajul a găsit un bărbat decedat. Având în vedere faptul că prezenta semne de instalare a morții biologice, nu s-a impus demararea manevrelor de resuscitare. S-a declarat decesul”, a precizat Annabella Muzsi, managerul SAJ Bistrița-Năsăud.

În continuare, polițiștii Secției 6 efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, în cauză urmând a fi dispusă necropsia, care va stabili cu exactitate cauza decesului.

0 notes
570 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *