Bărbat din Năsăud, găsit mort pe malul râului Someș

 -  -  952


Un bărbat din Năsăud care a încercat să traverseze râul Someș folosind o tiroliană a fost găsit decedat.

”În seara zilei de 26 iunie, polițiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale au fost sesizaţi prin apel 112 despre  dispariţia unui bărbat în vârstă de 66 ani, din Năsăud. Acesta a fost căutat de către fiul său, care i-a găsit maşina şi câteva obiecte personale, pe proprietatea sa, de lângă râul Someș, din Năsăud”, se arată într-un comunicat de presă al Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.                 

Polițiștii și pompierii au intervenit la fața locului, fiind efectueate cercetări și căutări în vederea găsirii bărbatului.

Totodată, în urma cercetprilor, oamenii legii au mai stabilit că ”pe proprietatea bărbatului a fost identificată o tiroliană pentru traversarea râului, pe care a fost culisat un cărucior care se afla la mijlocul tirolianei, deasupra apei, de acesta fiind agățate o plasă și o umbrelă”. Aceste obiecte au fost recunoscute de fiul persoanei dispărute.

Acțiunile de căutare au fost sistate în seara zilei de 26 iunie, datorită lăsării întunericului, însă, la data de 27 iunie, trupul neînsufleţit al bărbatului a fost găsit pe malul drept al râului Someș.

Poliţiştii efectuează în cauză cercetări pentru ucidere din culpă, urmând a fi stabilită cauza decesului.

FOTO: arhivă

0 notes
77 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *