Bărbat din Parva, la volan cu permis de conducere fals

 -  -  1081


Un bărbat din Parva s-a ales cu dosar penal după ce a prezentat polițiștilor un permis de conducere fals. Când l-au verificat în baza de date, oamenii legii au constatat că bărbatul nu deține permis pentru nicio categorie de vehicule.

În această dimineață, pe Drumul Național 17, în localitatea Viișoara, polițiștii Biroului Rutier l-au depistat și oprit în trafic pe un bărbat de 33 de ani, din Parva, în timp ce conducea un autoturism. La control, bărbatul a prezentat un permis de conducere emis în țara noastră însă, în urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. A fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, se arată într-un comunicat de presă al Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud. 

Polițiștii au ridicat în vederea continuării cercetărilor documentul prezentat și au întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de conducerea a unui vehicul fără permis de conducere, fals material în înscrisuri oficiale și uz de fals.

0 notes
206 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *