Cele mai citite știri

Bărbat din Salva, cercetat pentru că și-ar fi făcut singur trecere de pietoni pe DN 17C

 -  -  881


Poliţiştii din Bistrița-Năsăud au deschis un dosar penal după ce pe un drum național care străbate comuna Salva a apărut, peste noapte, o trecere de pietoni improvizată. 

Liniile albe au fost trasate pe carosabil fără autorizație, iar șoferii care trec prin zonă sunt derutați de marcaj. Polițiștii bănuiesc că liniile ar fi fost trasate de un localnic din Salva, așa că au întocmit dosar penal.

”La data de 7 octombrie, polițiștii din Năsăud s-au sesizat din oficiu cu privire la comiterea infracțiunii de împiedicarea sau îngreunarea circulației pe drumurile publice. În fapt, pe Drumul Național 17 C, pe raza localității Salva, ar fi fost trasate pe carosabil, fără autorizare, mai multe linii albe, asemănătoare marcajului de trecere pentru pietoni, de natură să inducă în eroare participanții la trafic. Bănuit de comiterea faptelor este un localnic, în vârstă de 35 de ani”, precizează Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Polițiștii din Năsăud au deschis dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de împiedicarea sau îngreunarea circulației pe drumurile publice și continuă cercetările în acest caz.

881 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.