Bărbat din Sângeorz-Băi, prins că circula cu un permis fals de Irlanda

 -  - 


Un bărbat din Sângeorz-Băi, care a fost implicat într-un accident rutier produs pe Drumul Național 17D, între localitățile Sângeorz-Băi și Ilva Mică, este bănuit de polițiști că circula cu un permis fals de Irlanda. 

”La data de 3 ianuarie, un bărbat de 74 de ani, din Sângeorz-Băi, în timp ce conducea un autoturism care tracta un atelaj, a fost acroșat de o autoutilitară care era condusă de un bărbat, de 55 de ani, din Ilva Mică. Accidentul nu s-a soldat cu rănirea unor persoane. La fața locului, bărbatul de 74 de ani a prezentat polițiștilor un permis emis de autoritățile din Irlanda cu privire la care există suspiciunea rezonabilă că este fals. Totodată, în urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că acesta nu deține permis de conducere corespunzător categoriei de autovehicule din care face parte autovehiculul condus. Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative în ambele cazuri”, a precizat Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar polițiștii din Sângeorz-Băi, Compartimentul Rutier, continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere a unui vehicul fără permis de conducere, fals material în înscrisuri oficiale și uz de fals.

Vizualizări 100 

bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.