Bărbat din Spermezeu, reținut de polițiștii din județul Vâlcea; i-ar fi furat unei femei mai multe bijuterii

 -  -  961


Un bărbat din localitatea Spermezeu a fost reținut de polițiștii din județul Vâlcea, acesta fiind bănuit că i-ar fi furat unei femei mai multe bijuterii.

”Poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Băile Olăneşti efectuează cercetări într-o cauză penală, sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, fiind identificat un bărbat din Bistriţa-Năsăud, bănuit de comiterea faptei. La data de 31.07.2020 o femeie de 57 de ani, din judeţul Timiş, a sesizat poliţiştii cu privire la faptul că, un bărbat i-ar fi sustras mai multe bijuterii, în timp ce se aflau la o unitate hotelieră de pe raza oraşului Băile Olăneşti. În urma cercetărilor şi investigaţiilor efectuate la data de 10 februarie s-a reuşit identificarea unui bărbat de 40 de ani, din comuna Spermezeu, judeţul Bistriţa Năsăud, bănuit de comiterea faptei”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliție al județului Vâlcea.

Potrivit polițiștilor vâlceni, bărbatul a fost identificat pe raza municipiului Timişoara, acesta fiind condus la sediul Poliţiei oraşului Băile Olăneşti unde, după administrarea probatoriului, faţă de acesta a fost dispusă reţinerea pentru 24 de ore. Astăzi, bărbatul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea în vederea dispunerii de măsuri legale.

Activităţile au beneficiat şi de sprijinul poliţiştilor Biroului Poliţie Transporturi Feroviare Timiş.

FOTO: arhivă

0 notes
86 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *