Eveniment

Bărbat din Tiha Bârgăului, condamnat la închisoare pentru conducere fără permis

 -  - 


Un bărbat din Tiha Bârgăului își va petrece următorii doi ani și șase luni în închisoare, acesta fiind condamnat pentru că a condus un vehicul fără permis de conducere.

”La data de 25 mai, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale – Compartimentul Urmăriri au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii, emis de Judecătoria Bistrița, împotriva unui bărbat din Tiha Bârgăului. Bărbatul, în vârstă de 47 de ani, a fost condamnat la pedeapsa de 2 ani și 6 luni de închisoare, pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere. Acesta a fost dus de polițiști în penitenciar pentru ispășirea pedepsei”, arată Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Tot la data de 25 mai, în intervalul 18.00-21.00, polițiștii și jandarmii au derulat o acțiune de control pe Valea Bârgăului. Acțiunea a urmărit menținerea și asigurarea climatului de ordine și siguranță publică, prevenirea accidentelor rutiere, dar și a delictelor silvice.

”Astfel, au fost efectuate controale și verificări în zonele aglomerate, fiind legitimate 20 de persoane. Totodată, au fost oprite și verificate 9 autoturisme și au fost efectuate 3 testări cu aparatul etilotest. Pentru abaterile pe linie rutieră constate, au fost aplicate 3 sancțiuni contravenționale, conform OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, în cuantum de 725 lei. Alte 3 sancțiuni, în cuantum de 2.000 de lei au fost aplicate pentru nerespectarea Legii 61/1991, privind normele de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice”, mai arată IPJ Bistrița-Năsăud.

85 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.