Bărbat din Zagra, găsit mort în apropierea locuinței; polițiștii bănuiesc că acesta ar fi fost ucis

 -  -  1118


Polițiștii din Bistrița-Năsăud efectuează cercetări pentru a stabili împrejurările exacte în care un bărbat de 53 de ani din Zagra a decedat, pe trupul neînsuflețit al acestuia fiind găsite urme de violență. Oamenii legii bănuiesc că ar fi vorba despre un caz de omor, suspectul principal fiind fiul bărbatului – un tânăr de 20 de ani. Acesta se află în custodia Poliției.

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud, chiar tânărul este cel ar fi sesizat faptul că tatăl său se află în stare de inconștiență în apropierea locuinței.

”În această seară, un tânăr din Zagra a sesizat prin 112 faptul că tatăl său în vârstă de 53 de ani se află în stare de inconștiență, în apropierea locuinței. Ajunși la fața locului, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Năsăud au constatat faptul că, din păcate, acesta era decedat. Din primele verificări efectuate, a reieșit faptul că acesta prezintă urme de violență, existând suspiciuni cu privire la comiterea infracțiunii de omor. Fiul bărbatului, în vârstă de 20 de ani, se află în custodia polițiștilor, fiind bănuit de comiterea faptei”, a declarat Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud.

O echipă complexă, formată din polițiști de la Serviciul de Investigații Criminale, criminaliști și un procuror, efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care a survenit decesul.

Totodată, în cauză va fi dispusă și necropsia care va stabili cu exactitate cauza decesului.

Cazul a fost preluat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud, cercetările în acest caz fiind efectuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor.

ACTUALIZARE

Procurorul criminalist a dispus reținerea tânărului de 20 de ani pentru o perioadă de 24 de ore, acesta fiind depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud. El va fi prezentat unui judecător de Drepturi și Libertăți cu propunere de arestare preventivă.

0 notes
243 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *