Bărbat din Zagra, rănit după ce s-a răsturnat cu tractorul

 -  -  981Un bărbat din localitatea Zagra a fost rănit și a avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce tractorul pe care îl conducea s-a răsturnat. Accidentul s-a produs într-o zonă greu accesibilă de pe raza comunei Zagra.

Potrivit polițiștilor, bărbatul are 39 de ani și, în timp ce conducea un tractor pe un teren agricol, pe o pantă, ar fi pierdut controlul vehiculului și s-a răsturnat.

La fața locului a intervenit un echipaj SMURD de prim ajutor de la Secția de Pompieri Năsăud, precum și un echipaj SMURD de terapie intensivă mobilă. Echipajelor SMURD li s-au alăturat și angajații Serviciului Salvamont Bistrița-Năsăud și pompierii din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Zagra.

În urma unui accidentului, bărbatul a fost rănit și transportat la spital.

Victima a fost evacuată din zona greu accesibilă de către SVSU Zagra și echipajul de prim ajutor SMURD și a fost predată echipajului de terapie intensivă mobilă cu un traumatism de coloană vertebrală. Echipajul TIM a transportat victima la UPU SMURD Bistrița. Aceasta a fost conștientă și cooperantă pe timpul intervenției”, a declarat Marius Rus, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean pentru Situații deUrgență Bistrița-Năsăud.

Polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Năsăud efectuează cercetări pentru stailirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

FOTO: arhivă

0 notes
106 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *