Bărbat dispărut de acasă, găsit fără suflare în râul Someș

 -  -  1324


Echipe mixte formate din polițiști, pompieri și jandarmi au desfășurat o amplă acțiune de căutare a unui bărbat în vârstă de 79 de ani care a dispărut de acasă, din localitatea Ilva Mică. Din păcate, bărbatul a fost găsit fără suflare.

Potrivit Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud, dispariția bărbatului a fost semnalată în această după-masă, de către familie.

La acțiunea de căutare au luat parte pompierii de la Secția de Pompieri Năsăud și Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Ilva Mică, precum și polițiștii de la Secția 7 Poliție Rurală Sângeorz-Băi și jandarmii de la Postul de Jandarmi Sângeorz-Băi. Forțelor de ordine li s-au alăturat și voluntari.

În urma căutărilor, bărbatul a fost găsit, însă fără suflare.

”Bărbatul a fost găsit de către pompieri, în jurul orei 20.30, pe raza localității Feldru, în râul Someș, în zona stâlpului podului ce traversează râul. Din păcate, bărbatul era fără suflare”, a precizat Marius Rus, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud.

Oamenii legii au întocmit în acest caz un dosar penal pentru ucidere din culpă și efectuează cercetări pentru a stabili toate împrejurările în care a survenit decesul bărbatului.

0 notes
449 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *