Bărbat dispărut de la domiciliu, găsit mort

 -  -  1347


Vineri dimineața, un bărbat de aproximativ 65 ani a fost găsit decedat pe raza localității Mărişelu.

Alerta s-a dat după ce trupul bărbatului a fost zărit în apă, fiind solicitată intervenția echipajelor de salvare.

La faţa locului s-a deplasat un echipaj cu medic de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Bistriţa-Năsăud şi un echipaj din cadrul Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud.

”Pompierii militari au reușit să scoată victima din apă, dar din păcate echipajul cu medic a fost nevoit să constate decesul la locul intervenţiei, deoarece nu se impuneau manevre de resuscitare, bărbatul prezentând rigiditate şi pete cadaverice”, a declarat Cirpian Păcurar, purtătorul de cuvânt al SAJ Bistrița-Năsăud.

Se pare că bărbatul a dispărut de acasă încă de joi seara.

ACTUALIZARE

”În această dimineață, Politia a fost sesizata prin 112 cu privire la faptul că în râul Șieu se află trupul unei persoane. La fata locului, în urma verificărilor efectuate de politisti, a rezultat faptul că este vorba despre un barbat de 66 de ani, din Mariselu care, din păcate era decedat. Cadavrul acestuia nu prezenta urme vizibile de violență”, au precizat reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

Cercetările în acest caz sunt continuate de către polițiști și urmează a fi efectuată necropsia care va stabili cu exactitate cauza decesului.

Se pare că bărbatul este un fost preot din localitățile Domnești și Viile Tecii.

0 notes
472 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *