Bărbat găsit spânzurat în Ilva Mică

 -  -  1097


Un bărbat a fost găsit spânzurat pe raza comunei Ilva Mică. Deocamdată nu se cunoaște identitatea persoanei, dar polițiștii efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate toate împrejurările în care s-a produs decesul bărbatului.

”Polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sângeorz-Băi au intervenit azi 4 iulie a.c. în jurul orelor 15.03 ca urmare a unui apel 112, în care era sesizat faptul că, pe raza com. Ilva Mică în locul numit “Coasta Satului”, a fost găsit trupul unui bărbat spânzurat”, precizează Inspectoratul Județean de poliție Bistrița-Năsăud.

În urma verificărilor efectuate la fața locului, polițiștii secției au constatat faptul aspectele sesizate se confirmă, trupul bărbatului decedat fiind transportat la morga Spitalului Județean de Urgență Bistrița în vederea efectuării necropsiei.

Cercetările sunt continuate de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale în vederea stabilirii identității bărbatului și a împrejurărilor în care s-a produs decesul acestuia. In cauză polițiștii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă.

0 notes
222 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *