Bărbat în stare avansată de ebrietate, găsit căzut pe trotuarul străzii Albert Berger. Acesta a murit la spital

Poliția Locală a fost sesizată luni seară că un bărbat aflat în stare avansată de ebrietate este căzut pe trotuarul străzii Albert Berger din municipiul Bistrița.

Echipajul Poliției Locale ce deservește apelurile 112 pentru zona centrală a municipiului s-a deplasat la locul reclamat, unde a găsit un bărbat de 41 de ani, aflat în stare de inconștiență datorată consumului excesiv de alcool.

Polițiștii locali au asigurat perimetrul până la sosirea unui echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Bistrița-Năsăud și au ajutat la identificarea victimei.

Bărbatului i s-au efectuat manevrele de resuscitare, ulterior acesta fiind transportat la UPU Bistrița. Întrucât bărbatul nu a răspuns manevrelor de resuscitare, a fost declarat decedat, diagnosticul fiind stop cardio-respirator”, a precizat Poliția Locală, care menționează că bărbatul era cunoscut în zonă ca fiind consumator de băuturi alcoolice, acesta fiind sancționat de polițiștii locali de multiple ori în baza legii 61/1991 pentru consum de alcool pe domeniul public.

După ce a fost declarat decesul bărbatului, Poliția Locală a anunțat Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud despre acest caz, în vederea continuării cercetărilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *