Bărbat în stare gravă după ce a căzut de la înălțime, preluat de elicopterul SMURD, la Feldru

 -  - 


Un bărbat rănit grav în urma unei căzături de la înălțime a fost preluat, sâmbătă, de un elicopter SMURD și transportat la Spitalul Județean de Urgență Bistrița. Incidentul s-a petrecut în localitatea Feldru, iar din primele date a reieșit că bărbatul ar fi căzut de pe o scară.

 

„Astăzi, polițiștii din cadrul Poliției orașului Năsăud au intervenit la un eveniment semnalat în localitatea Feldru, unde un bărbat a fost găsit inconștient. Din primele date, un bărbat de 43 de ani, din localitate, în timp ce desfășura activități gospodărești la domiciliul său, ar fi căzut de pe o scară de la înălțimea de aproximativ 3 metri, suferind mai multe leziuni„, a precizat Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud. 

La fața locului au intervenit mai multe echipaje medicale, bărbatul fiind transportat la spital cu ajutorul elicopterului SMURD.

„Elicopterul SMURD de la Baza Aeriană Jibou a preluat bărbatul inconștient, cu politraumatisme rezultate din căderea de la înălțime. Victima va fi transportată pe calea aerului la UPU SMURD Bistrița pentru investigații medicale de specialitate”, a transmis Inspectoratul de pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud.

Polițiștii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal întocmit cu privire la infracțiunea de vătămare corporală din culpă, urmând să fie stabilite cauzele și modalitatea producerii evenimentului.

Loading

bookmark icon