FOTO: Bărbat în stop cardio-respirator după ce a căzut de la etajul 9. Incidentul s-a produs pe strada Năsăudului din Bistrița. Eforturile medicilor, în zadar. Bărbatul a decedat

 -  -  1063


Un incident grav s-a petrecut în această dimineață pe strada Năsăudului din municipiul Bistrița. Echipajele medicale au fost alertate și solicitate să acorde asistență medicală unei persoane care a căzut de la etajul 9 al unui bloc de pe strada Năsăudului.

Din primele informații este vorba despre un bărbat de aproximativ 30 de ani care se află în stare foarte gravă. În aceste momente, medicii aplică manevrele de resucitare pentru a încerca să îi salveze viața. La fața locului s-a deplasat un echipaj din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Bistrița-Năsăud, un echipaj de terapie intensivă mobilă SMURD și unul de pompieri.

Deocamdată nu se cunosc circumstanțele exacte în care s-a produs incidentul și cum a căzut bărbatul de la o astfel de înălțime. Oamenii legii au deschis o anchetă în acest caz și efectuează cercetări.

ACTUALIZARE 1

În ciuda eforturilor depuse de echipajele medicale, organismul bărbatului nu a răspuns manevrelor de resuscitare, astfel declarandu-se decesul” a precizat Cristina Răcită, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud.

ACTUALIZARE 2

”Grupa operativă, care se află la fața locului, efectuează verificări în vederea stabilirii împrejurărilor în care a avut loc evenimentul și a identității persoanei” a precizat Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

0 notes
188 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *