Bărbat în stop cardio-respirator, găsit pe marginea DN 17D, la Ilva Mică. Se pare că ar fi fost accidentat de o mașină

 -  -  1490


Un bărbat a fost găsit în stop cardio-respirator, sâmbătă seara, pe marginea drumului național 17D, în localitatea Ilva Mică. Potrivit Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud, se pare că bărbatul ar fi fost victima unui accident rutier. Din păcate, acesta a decedat.

”În această seară, a fost sesizat prin 112 faptul că, în localitatea Ilva Mică, o persoană este căzută pe marginea DN 17D, în stare de inconștiență. În urma primelor verificări efectuate de polițiștii de la Rutieră, a rezultat faptul că persoana în cauză ar fost victima unui accident rutier și, în timp ce s-ar fi deplasat cu bicicleta, ar fi fost lovită de un autovehicul, care a părăsit locul accidentului. Polițiștii au identificat victima în persoana unui bărbat de 52 de ani, din Ilva Mică”, a declarat Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud.

La locul accidentului au intervenit două echipja SMURD, unul de prim ajutor și unul de terapie intensivă mobilă. Victima a fost găsită în stop cardio-respirator. Cu toate că medicii au efectuat manevre de resuscitare, bărbatul nu a putut fi salvat.

”Echipajele medicale au găsit la locul indicat un bărbat în vârstă de 52 de ani, în stop cardio respirator. S-a aplicat protocolul de resuscitare, din nefericire fără succes, astfel ca s-a declarat decesul la fața locului”, au transmis reprezentanții Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud.

O echipă formată din polițiști de la Serviciul Rutier, Poliția Orașului Sângeorz-Băi și criminaliști efectuează cercetări și măsurători la fața locului pentru a stabili cu exactitate toate împrejurările în care a avut loc evenimentul, identificarea și tragerea la răspundere a conducătorului auto implicat.

FOTO: IPJ BISTRIȚA-NĂSĂUD

0 notes
615 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *