Eveniment

FOTO: Bărbat în stop cardiorespirator, în Ilva Mică. A fost prins sub un TIR

 -  - 


Modulul SMURD și pompierii din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență intervin în localitatea Ilva Mică pentru a acorda asistență medicală unui bărbat care a fost prins sub un TIR. UPDATE: Din păcate, bărbatul a decedat.

”Echipajele de intervenție au extras victima (bărbat aproximativ 48 de ani). Aceasta este în stop cardiorespirator și a fost început imediat protocolul de resuscitare”, au anunțat reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud.

Intervenția este în plină desfășurare.

FOTO: www.mesager24.ro

ACTUALIZARE

Din păcate, organismul bărbatului nu a răspuns manevrelor de resuscitare, astfel că echipajul medical a fost nevoit să îi declare decesul la locul evenimentului”, au mai adăugat reprezentanții ISU Bistrița-Năsăud.

FOTO: www.mesager24.ro

Bărbatul se pare că se afla în autoizolare, întrucât s-ar fi întors recent din Spania. Pe timpul desfășurării misiunii de intervenție, salvatorii au fost echipați corespunzător.

Salvatorii fac apel la responsabilitatea bistritenilor pentru a furniza toate informatiile în momentul în care apelează numărul de urgență unic 112. ”În momentul în care solicitati intervenția echipajelor de pompieri, SMURD, ambulanță, poliție și/sau jandarmi este foarte important sa precizati daca sunteti in IZOLARE la domiciliu sau in alta locație declarată”, mai completează ISU Bistrița-Năsăud.

ACTUALIZARE 2

Conform primelor verificări, efectuate la fața locului de către polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sângeorz-Băi, se pare că bărbatul, în vârstă de 47 de ani, din Ilva Mică, în timp ce efectua reparații la un autotren, a fost prins sub cabina acestuia, fiind accidentat mortal”, a completat Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

Bărbatul se întorsese astăzi din străinătate și se afla în măsura izolării la domiciliu. Autotrenul era parcat pe terenul aferent imobilului în care acesta locuiește.

Politiștii continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care a avut loc evenimentul.

FOTO: www.mesager24.ro, ISU Bistrița-Năsăud

23 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.