Bărbat plasat în carantină, depistat de jandarmi în piața din Livezile

 -  -  1002


Un bărbat de 36 de ani din comuna Dumitrița, pe numele căruia a fost emisă decizie de carantinare la domiciliu, a fost depistat de jandarmi în piața din Livezile, unde comercializa diverse produse.

Duminică, 14 noiembrie, pe timpul unor verificări executate în piața din localitatea Livezile, jandarmii din cadrul Detașamentului 1 Mobil Bistrița au depistat un bărbat care ar fi trebuit să se afle în carantină la domiciliu. Acesta a devenit foarte neliniștit la vederea echipajului de Jandarmerie și purta masca de protecție doar când oamenii legii se apropiau de zona în care își comercializa produsele. Jandarmii i-au atras atenția cu privire la respectarea măsurilor de protecție individuală în spațiul public și la o primă verificare în baza de date cel în cauză figura ca fiind în carantină, în localitatea Budacu de Sus, comuna Dumitrița, ca urmare a sosirii din străinătate”, a declarat Georgeta Cășvan, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Județean Bistroța-Năsăud.

În consecință, pentru că nu a respectat măsura carantinării, bărbatul de 36 de ani a fost sancționat cu o amendă în cuantum de 1.500 de lei.

1364890cookie-checkBărbat plasat în carantină, depistat de jandarmi în piața din Livezile
0 notes
127 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.