VIDEO: Bărbat prins în flagrant în timp ce încerca să mituiască prim procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Năsăud

 -  -  1417


Un bărbat în vârstă de 40 de ani a fost prins în flagrant de ofițerii anticorupție în timp ce încerca să mituiască prim procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Năsăud.

Joi, 7 mai, ofiţeri din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie – Serviciul Judeţean Anticorupţie Bistriţa-Năsăud, în baza ordonanţei de delegare şi sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistriţa-Năsăud, au organizat prinderea în flagrant a unei persoane, în vârstă de 40 ani, fără calitate specială, după ce a remis, cu titlu de mită, suma de 100 euro, către prim procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Năsăud”, se arată într-un comunicat de presă al DGA – Serviciul Judeţean Anticorupţie Bistriţa-Năsăud.

Bărbat prins în flagrant în timp ce încerca să mituiască prim procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Năsăud

Un bărbat în vârstă de 40 de ani a fost prins în flagrant de ofițerii anticorupție în timp ce încerca să mituiască prim procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Năsăud.https://www.ziardebistrita.ro/barbat-prins-in-flagrant-in-timp-ce-incerca-sa-mituiasca-prim-procurorul-parchetului-de-pe-langa-judecatoria-nasaud/#corupție #mită #ParchetuldepelângăJudecătoriaNăsăud.

Publicată de Ziar de Bistrita pe Vineri, 8 mai 2020

Sursa citată mai arată că în schimbul acestei sume de bani, mituitorul i-a solicitat prim procurorului să urgenteze soluţionarea unui dosar penal în care acesta este inculpat pentru săvârşirea unor infracţiuni la regimul rutier şi să dispună restituirea permisului de conducere suspendat.

”În cauză s-a înregistrat dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de dare de mită, ca urmare a denunţului formulat de magistrat, iar acţiunea de prindere în flagrant s-a realizat în sediul Parchetului de pe lângă Judecătoria Năsăud, beneficiind de sprijinul conducerii instituţiei”, se arată în același comunicat.

Ulterior, s-a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpat pentru infracţiunea de dare de mită, fiind luată măsura preventivă a controlului judiciar pentru o perioadă de 30 de zile.

ACTUALIZARE

În acest caz, și Parchetul de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud a remis un comunicat de presă, oferind mai multe detalii:

0 notes
542 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *