Bărbat rănit după ce ar fi fost acroșat de un tren, la Șintereag

 -  -  975


Miercuri dimineața, un bărbat care se afla în zona gării din localitatea Șintereag a avut nevoie de îngrijiri medicale, în acest caz existând suspiciunea că bărbatul ar fi fost acroșat de un tren. Victima a suferit mai multe răni, a fost stabilizată și transportată la Spitalul Județean de Urgență Bistrița.

Potrivit Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud, la fața locului a intervenit un echipaj de prim ajutor SMURD de la Garda de Intervenție Beclean. Salvatorii l-au găsit pe bărbat conștient și cooperant, dar cu multiple fracturi.

Victima a fost stabilizată și transportată la UPU SMURD Bistrița pentru îngrijiri si investigații medicale. Prezenta suspiciune fractură de col femural și suspiciune de fractură de bazin, precum și traumatisme de coloană vertebrală și cranio-cerebral”, a declarat Marius Rus, purtătorul de cuvânt al ISU Bistrița-Năsăud.

La fața locului intervin și polițiștii, care efectuează cercetări pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs acest incident.

ACTUALIZARE

Potrivit Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud, bărbatul rănit are 32 de ani și este din Strehaia, județul Mehedinți. Acesta s-a dezechilibrat în timp ce încerca să urce într-un tren aflat în mișcare în Gara Șintereag. Acesta a suferit leziuni la nivelul membrelor inferioare.

Oamenii legii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, dosar preluat de către Poliția Transporturi Feroviare.

0 notes
100 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *