Bărbat rănit grav în timp ce se afla într-o zonă greu accesibilă din localitatea Feldru

 -  -  13


 

Un grav accident s-a produs miercuri într-o pădure situată într-o zonă greu accesibilă de pe raza comunei Feldru. Din primele informaţii, un bărbat este inconștient în urma unui accident cu tractorul.

La faţa locului au fost trimise echipaje de la Serviciul Salvamont Bistrița-Năsăud, Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Feldru cu mijloace, precum și un echipaj de prim ajutor SMURD de la Secția de Pompieri Năsăud.

Echipajul de prim ajutor SMURD a găsit la locul indicat victima (neîncarcerată) în stop cardiorespirator și a început de îndată aplicarea protocolului de resuscitare. De asemenea, a fost direcționat la locul solicitării și un echipaj cu medic din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Bistrița-Năsăud”, a declarat Marius Rus, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud.

Victima este un bărbat în vârstă de aproximativ 46 de ani. Intervenția este în plină desfășurare.

ACTUALIZARE

Din verificările efectuate de polițiști a rezultat faptul că, bărbatul în vârsta de 47 de ani, din localitate, în timp ce efectua lucrări cu un utilaj agricol, pe un teren proprietate personală, a pierdut controlul acestuia și s-a rasturnat.

În urma accidentului, din păcate, bărbatul a decedat.

Polițiștii fac cercetări în cadrul unui dosar penal de ucidere din culpă, urmând a fi stabilite toate împrejurările în care a avut loc evenimentul.

FOTO: IPJ B-N

13 bookmark
0 notes
1728 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.