FOTO: Bărbat rănit într-un accident rutier produs în localitatea Josenii Bârgăului

 -  -  1345


Un bărbat a fost rănit într-un accident rutier produs în localitatea Josenii Bârgăului. Victima a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Bistrița.

Potrivit primelor informații transmise de Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud, în accident au fost implicate două autoturisme.

La fața locului a intervenit modulul SMURD, iar echipajul de prim ajutor SMURD de la Garda de Intervenție Prundu Bârgaului a preluat de la locul accidentului o victimă. Este vorba despre un bărbat, în vârstă de 50 de ani, șoferul uneia dintre mașini.

Bărbatul era conștient, prezenta un traumatism toracic și un traumatism cranio cerebral minor. A fost transportat la UPU SMURD Bistrița”, a precizat ISU Bistrița-Năsăud.

Polițiștii efectuează cercetări la locul accidentului pentru a stabili toate împrejurările în care s-a produs evenimentul rutier.

ACTUALIZARE

”În această dimineață, pe drumul național 17, între localitățile Rusu Bârgaului și Josenii Bârgăului, conducătorul unui autoturism care circula pe direcția Bistrița-Vatra-Dornei, un bărbat în vârstă de 50 de ani, din Iași, nu ar fi păstrat o distanță corespunzătoare față de o autoutilitară care circula în față și al cărui șofer, un tânăr de 27 de ani, din Livezile efectua un viraj spre dreapta”, a precizat Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

În urma accidentului, a rezultat rănirea bărbatului din Iași. Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Pentru aproximativ o oră, în zonă s-a circulat alternativ, pe un sens și polițiștii au dirijat circulația.

Continuă cercetările polițiștii Serviciului Rutier.

FOTO: IPJ Bistrița-Năsăud

0 notes
470 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *